Treklöver-Gilwell

Treklöver Gilwell är scoutrörelsens högre ledarutbildning. Ta chansen att reflektera kring ditt ledarskap och utvecklas som ledare.

Utbildningen Treklöver Gilwell vänder sig till dig som har varit scoutledare i minst två år och har genomgått Scouternas grundläggande ledarutbildning eller motsvarande. För att delta bör du vara minst 20 år.

Utbildningen ger dig möjlighet till reflektion kring och utveckling av ditt ledarskap. Fokus ligger på hur du får dina scouter att växa genom din egen personliga utveckling. Du får träffa andra scoutledare från hela landet och delta i en utbildning där du får uppleva scoutmetoden i praktiken.

Under en längre period får du träffa andra engagerade scoutledare och du har möjlighet att diskutera scoutverksamhet ur nya perspektiv. Du får dessutom en personlig handledare som stöttar dig när du arbetar med utveckling på hemmaplan.

Vill du veta mer om Treklöver Gilwell?
Klicka här >>