Anpassat Ledarskap

Tva-scouter-klattrat-upp-i-trad428x286px

Anpassat ledarskap är en kurs som handlar om att lära sig ett synsätt, där du ser dina scouter utifrån ett nytt perspektiv.

Du kommer att få kunskap och information som hjälper dig att förstå hur/vad vissa scouter tänker och hur det leder till deras handling. Denna kunskap och insikt kommer att göra att ditt tålamod växer, eftersom du får en större förståelse för dina scouters beteende.

Kursen leds av Patric Brask som har arbetat med barn och ungdomar i över 25 år, oftast med barn i behov av särskilt stöd. Patric har fått fantastiska resultat i sina klassrum med dessa elever.

Nu delar han med sig av sina erfarenheter och sin kunskap.

Den här kursen vilar på Patrics bok ”Vem Uppfostrar Vem” och är helt och hållet baserat på de erfarenheter som han gjort i klassrummet.

För att gå kursen behövs inga förkunskaper, Patric kommer att koncentrera sig på vad du som scoutledare behöver för att alla ska få sin unika plats på avdelningen och i kåren.

Under dagen kommer vi att få ta del av Patrics egna misstag och framgångar och delta i övningar för att själva kunna uppleva och förstå hur vi ska tänka, leda och agera.

Datum: söndag 16 oktober 2016

Tid: 9-16 (kursen börjar kl 10.00)

Plats: Birkagården, Karlbergsvägen 85

För vem: Alla scoutledare, inga förkunskaper krävs