SLUG

Träffa andra utmanarlag på en härligt roligt SLUG-kurs. Under två kvällar och en helg lär ni er hur ert utmanarlag ska göra för att ha roligt och utvecklas tillsammans.

SLUG är till för utmanarlaget. En kurs där vi pratar om vad det innebär att vara utmanare och utmanartiden. Kursen är uppdelad i tre tillfällen, 2 vardagskvällar i stan innan vi åker ut på den avslutande helgen på Skatboet.

Under kursen får lagen konkreta tips och idéer, på hur de kan jobba i och med gruppen i olika projekt, stora som små. Ett exempel är hur ska vi se till att vandringen vi vill göra faktiskt blir av och inte bara är något vi pratar om?

Under kursen jobbar vi mycket i våra lag och därför måste minst 80% av laget vara med vid alla tillfällen. Är alla anmälda lag 80% eller fler, kommer lag från Stockholms regionen att prioriteras.

Tid och plats: Vi planerar för en kurs under vårterminen 2017.
 Kostnad:  Preliminärt 700:- / person
 Övrigt:  Alla lag måste ha minst en ledare med sig under kursen.
Anmälan: Anmäl ditt intresse för kursen, så kontaktar vi dig när kursdatum är bestämt. Klicka här–>
Frågor: Kontakta Hanna Hult Rosén hanna.hult.rosen@gmail.com
070 592 79 58                 ellerScoutkansliet, info@scoutkansliet.se eller 08-652 05 10