Matlagningskurs

Grillning
Inställd p.g.a. för få anmälda
Gourmetmatlagning utomhus

Hur tänker ni när ni planerar hajkmaten eller lägermaten? Att det ska vara lätt att laga och enkelt att bära med sig? Hur ofta blir det makaroner och korv? Att laga mat utomhus behöver inte vara krångligare än att laga mat inomhus! Med lite planering och förberedelser behöver det inte blir tungt att bära heller!

Under helgen kommer du att få prova på att laga mat genom att använda olika tekniker t.ex. eldgrop, murikka och reflektorugn. Vi kommer att torka vår egen mat och sedan tillaga den. Vi kommer att tillaga en 3-rätters middag över öppen eld. Vi kommer att baka bröd och muffins. Bland annat …

Har du några speciella önskemål får du gärna maila dem i förväg: kokboken@tunje.se

Annars ses vi på Vässarö!

Gunilla och Ola Tunje

 

Plats: Vässarö
Tid: 29 – 31 maj 2014
Pris: 900:-
Anmälan: Inställd p.g.a. för få anmälda.
Kursansvarig: Gunilla Tunje
Arrangör: Stockholms scoutdistrikt, Vässarö