BAS Vuxen

Ledarutbildning BAS, Vuxen
Som ny vuxen i scouterna är det mycket som känns ovanligt, nytt och förhoppningsvis spännande. Under kursen förstår du vad scouting är och lär dig hur scoutmetoden kan användas både inom scouting i vardagen. Under totalt nio timmar tar vi oss igenom hela kursen med en utgångspunkt i hur det är att vara ny i scouterna.

Kursen uppdelad i moduler

Kursen är indelad i olika moduler som man kan genomföra i valfri ordning. Välj i anmälan vilka moduler som passar dig.

TID OCH PLATS: Datum finns i anmälan. Plats meddelas innan kursstart.
MÅLGRUPP: Nya vuxna ledare och andra som vill fördjupa sina kunskaper om scoutrörelsen.
ANMÄLAN: Anmäl dig här >>
KOSTNAD: B1 och B2&B3 kostar 50 kronor. B4&B5 kostar 100 kronor.
ARRANGÖR: RegionsUtbildningsSektionen på uppdrag av Scouternas Folkhögskola

Kursen uppdelad i två delar, BAmSe

Kursen äger rum under en vardagskväll och en lördag.

TID OCH PLATS: Ons kväll 16 oktober kl 18.30 – 21.30 och lör 19 oktober kl 9-16.Oskarsborg, Danderyds sjöscoutkår, Enebybergsvägen 1.
ANMÄLAN: Anmäl dig här >>
KOSTNAD: Medlemmar i Stockholmsregionen betalar ett subventionerat pris, 350 kronor. Övriga betalar 500 kronor.
ARRANGÖR: Roslagens scoutdistrikt på uppdrag av Scouternas Folkhögskola